Uw administratie is nu de zorg van Fabrika

Fabrika Administratie Zorg ervoor dat uw administratie altijd in orde is.

De administratie vormt de belangrijkste informatiebron als het gaat om de gang van zaken binnen een onderneming. Wij bedienen zowel ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf als particulieren. Zowel starters als bestaande bedrijven kunnen rekenen op een intensieve begeleiding. U staat er als ondernemer in veel gevallen alleen voor als het gaat om de bedrijfsvoering en de financiën.

Adviseur voor midden en kleinbedrijf

Door jarenlange ervaring in de accountancy hebben wij de expertise in huis om de administratie, jaarrekening of belastingaangifte van uw besloten vennootschap, vennootschap onder firma of eenmanszaak uitstekend te verzorgen. Het signaleren van kansen en bedreigingen voor uw onderneming geeft ons de mogelijkheid u met raad en daad ter zijde te staan, iets wat u zeker als toegevoegde waarde ten opzichte van andere administratiekantoren zult ervaren. Gelukkig kunt u bouwen op de betaalbare en deskundige hulp van ons kantoor. Middels persoonlijke aandacht, kwalitatieve dienstverlening en een vriendelijke prijs.

Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf

Wij hopen ook u als cliënt te mogen begroeten bij Fabrika Ondernemers Ondersteuning. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak met onze persoonlijke adviseurs dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Eerst een prijsopgave ontvangen van onze diensten kan ook, zo weet u dat wat wij beloven ook waar is. Ons kantoor is u graag van dienst.

Wat doen wij?

Voor ondernemers verzorgen wij onder meer:

Activiteiten Fabrika

  • Belastingaangifte;

  • Financiële administratie;

  • Loonadministratie;

  • Samenstellen jaarrekening;

  • Voor administratie.

 

Voor particulieren verzorgen wij onder meer:

Activiteiten Fabrika

  • Aangifte inkomstenbelasting;

  • Aanvragen Huur- en Zorgtoeslag;

  • Bezwaar- en Beroepschriften;

  • Voorlopige teruggave.

Voorbereiding administratie

Voor het voorbereiden van uw administratie kan Fabrika u ook de juiste tools en middelen toereiken, zodat u uw administratie in orde en onder controle heeft. Waar nodig kan Fabrika u ook ondersteunen bij het selecteren van de juiste applicaties.

Maak kennis met adviesbureau Fabrika. Wat kunnen wij voor u en uw onderneming betekenen?

info@fabrika.nl
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.